höstLovet 15-19 oktober 2018

Under höstlovsveckan håller vissa grupper paus och vissa håller timme i normal ordning. Följande grupper har paus: Showdansen för 7-10 åringar i Cygnaeus, mix motion och programträningen på torsdagar i Norsen. Följande grupper har normal timme; 3-4 och 5-6 åringarna i Cygnaues, 4-6 åringar i Munksnäs, Ellis danstimme, motion i Munksnäs, Helenas fömiddagsmotion och motion i Norsen på onsdagar. Du kan också skicka förfrågningar via epost till adressen info@gfh.fi


Aktuellt

World Gymnaestrada i Dornbirn 

Nu tar vi sikte på Gymnaestradan i Dornbirn, Österrike sommaren 2019. Vår föreningen kommer att ha en synlig roll i södra kvarten, d.v.s. södra Svenskfinlands halluppvisning där Still Going Strong-gruppen deltar med egen koreografi och dansare från Ellis deltar i programmen "Wonders of the Night". Ellis deltar också i massprogrammet "Energian Ympäröimä". Kom med och öva med med oss! 


Aktuellt

Ny grupp!
Showdance för barn hösten 2018

Kom med och testa showdance med Ella. Hon drar en ny dansgrupp för pojkar och flickor 7 - 10 år i Cygnaeusskolan onsdag kvällar kl. 19 - 20. Anmälningar och förfrågningar via info@gfh.fi.

 


 

  

 

Nyhetsarkiv

Tillbaka

GFH deltar i Suomi Gymnaestrada, gymnastikförbundets stora evenemang i Åbo 7-10 juni, med närmare 50 deltagare.

av Viveka Ahlskog den 08.06.2018
(läst av 52 besökare)

Suomi Gymnaestradan i Åbo

I sommarens stora gymanstikevenemang deltar GFH på bred front.

Dansgruppen Isadora hör till de utvalda grupperna i den högklassiga uppvisningen "Mikään ei mun hulluutta muuta" på fredagen i Åbo Stadsteater. Till den här uppvisningen har arrgörerna bjudit in grupper som representerr det allra bästa Finland har att erbjuda inom uppvisningsgymnastik. Grattis till Isadoras koreograf och ledare Karin Forsström!

Motions- och uppvisningsgruppen "Still going strong" deltar med två olika program på utescener i Åbo och dandgruppen Ellis har sju dansare med i massprogrammet "Energian ympäröimä" som avslutar söndagens huvudfest på Ratina stadion.

Tack till alla deltagare och ledare för att vi än en gång fått ihop en sån stor deltagargrupp att representera GFH i ett stort och minnesvärt gymnastikevenmang.

GFH Instagram

 
 
 
 

Gymnastikföreningen i Helsingfors

Vi svarar gärna på frågor om grupperna eller vår verksamhet. Notera dock att föreningen drivs med enbart frivilliga krafter. Därför önskar vi att du i första hand kontaktar oss per e-post, eller ringer kvällstid.

 

tel:
0400 407 539
e-post:
info(AT)gfh.fi