gfh:s hösttermin inleds 2.9.2019

GFH:s våruppvisning i Norsen 9.5 avslutade vårterminen. Tack alla som var med.

Höstterminen inleds 2.9.2019. Då höstens timmar och grupper är slutligt bekräftade publiceras de på hemsidan gfh.idrott.fi.

ingen gympa på skärtorsdagen 18.5

På skärtorsdagen ingen gympa i Munksnäs. Skolan stängd.

torsdagens timmar i munksnäs fortsätter v. 9

Trots Emils sjukledighet hålls timmarna i vanlig ordning med vikarierande ledare.

sportlovsveckan 18-22.2.2019 ingen gympa 

Under vecka 8 ingen gympa p.g.a. sportlovet. Vecka 9 fortsätter terminen.

gfh:s årsmöte

Välkommen på GFH:s årsmöte som hålls tisdag 12.2.2019 kl. 17.30 på SEB (värd Viveka Ahlskog), Södra esplanaden 18. På mötet behandlas stadgeenliga ärenden.

VÅRTERMINEN 2019

Efter paus kring jul och nyår fortsätter gympan med start måndag 7.1.2019. Alla gamla och nya hjärtligt välkomna! Plats finns bl.a. i showdansen för pojkar och flickor 7-10 år kl. 19-20 på onsdagar i Cygnaeus lågstadieum. Startar 9.1.2019. Har du frågor kontakta oss via info@gfh.fi


Aktuellt

World Gymnaestrada i Dornbirn 

Nu tar vi sikte på Gymnaestradan i Dornbirn, Österrike sommaren 2019. Vår föreningen kommer att ha en synlig roll i södra kvarten, d.v.s. södra Svenskfinlands halluppvisning där Still Going Strong-gruppen deltar med egen koreografi och dansare från Ellis deltar i programmen "Wonders of the Night". Ellis deltar också i massprogrammet "Energian Ympäröimä". Kom med och öva med med oss! 


Aktuellt

Ny grupp!
Showdance för barn hösten 2018

Kom med och testa showdance med Ella. Hon drar en ny dansgrupp för pojkar och flickor 7 - 10 år i Cygnaeusskolan onsdag kvällar kl. 19 - 20. Anmälningar och förfrågningar via info@gfh.fi.

 


 

  

 

Nyheter

Tillbaka

Norsen hör till de skolor som fr.o.m. januari 2018 övergår till sk. egen övervakning. Det betyder i praktiken att ytterdörren hålls låst.

av Viveka Ahlskog den 20.12.2017
(läst av 456 besökare)

Kom i tid till Norsen - dörren är låst

Från och med januari 2018 är det ännu viktigare än tidigare att deltagare i GFH:s timmar kommer i tid till jumppan. Dörren måste enligt de nya reglerna hållas låst och kvällsanvändarna har eget ansvar för att utomstående personer inte kommer in i byggnaden. Från januari finns ingen kvällsvaktmästare kvar i skolan.

GFH:s ledare och vissa ansvarpersoner har nyckel till ytterdörren och kan fram till 10-5 minuter före timmens början hålla dörren under uppsikt. Kom alltså i god tid till jumppan så riskerar du inte att bli "utlåst". I fall du ändå möts av en låst dörr kan du ringa Inga L som har lovat ställa upp som dörrvakt undr den första tiden.

Det nya systemet med låsta dörrar är problematiskt för oss som har timmar i övre salen. Det långa avståndet till ytterdörren ställer till med praktiska problem, i synnerhet för trafiken mellan två separata övningstillfällen. Vi ber om tålamod och överseende för eventuella missöden under den första tiden av egen övervakning.

GFH Instagram

 
 
 
 

Gymnastikföreningen i Helsingfors

Vi svarar gärna på frågor om grupperna eller vår verksamhet. Notera dock att föreningen drivs med enbart frivilliga krafter. Därför önskar vi att du i första hand kontaktar oss per e-post, eller ringer kvällstid.

 

tel:
0400 407 539
e-post:
info(AT)gfh.fi