höstLovet 15-19 oktober 2018

Under höstlovsveckan håller vissa grupper paus och vissa håller timme i normal ordning. Följande grupper har paus: Showdansen för 7-10 åringar i Cygnaeus, mix motion och programträningen på torsdagar i Norsen. Följande grupper har normal timme; 3-4 och 5-6 åringarna i Cygnaues, 4-6 åringar i Munksnäs, Ellis danstimme, motion i Munksnäs, Helenas fömiddagsmotion och motion i Norsen på onsdagar. Du kan också skicka förfrågningar via epost till adressen info@gfh.fi


Aktuellt

World Gymnaestrada i Dornbirn 

Nu tar vi sikte på Gymnaestradan i Dornbirn, Österrike sommaren 2019. Vår föreningen kommer att ha en synlig roll i södra kvarten, d.v.s. södra Svenskfinlands halluppvisning där Still Going Strong-gruppen deltar med egen koreografi och dansare från Ellis deltar i programmen "Wonders of the Night". Ellis deltar också i massprogrammet "Energian Ympäröimä". Kom med och öva med med oss! 


Aktuellt

Ny grupp!
Showdance för barn hösten 2018

Kom med och testa showdance med Ella. Hon drar en ny dansgrupp för pojkar och flickor 7 - 10 år i Cygnaeusskolan onsdag kvällar kl. 19 - 20. Anmälningar och förfrågningar via info@gfh.fi.

 


 

  

 

Nyhetsarkiv

Tillbaka

Norsen hör till de skolor som fr.o.m. januari 2018 övergår till sk. egen övervakning. Det betyder i praktiken att ytterdörren hålls låst.

av Viveka Ahlskog den 20.12.2017
(läst av 249 besökare)

Kom i tid till Norsen - dörren är låst

Från och med januari 2018 är det ännu viktigare än tidigare att deltagare i GFH:s timmar kommer i tid till jumppan. Dörren måste enligt de nya reglerna hållas låst och kvällsanvändarna har eget ansvar för att utomstående personer inte kommer in i byggnaden. Från januari finns ingen kvällsvaktmästare kvar i skolan.

GFH:s ledare och vissa ansvarpersoner har nyckel till ytterdörren och kan fram till 10-5 minuter före timmens början hålla dörren under uppsikt. Kom alltså i god tid till jumppan så riskerar du inte att bli "utlåst". I fall du ändå möts av en låst dörr kan du ringa Inga L som har lovat ställa upp som dörrvakt undr den första tiden.

Det nya systemet med låsta dörrar är problematiskt för oss som har timmar i övre salen. Det långa avståndet till ytterdörren ställer till med praktiska problem, i synnerhet för trafiken mellan två separata övningstillfällen. Vi ber om tålamod och överseende för eventuella missöden under den första tiden av egen övervakning.

GFH Instagram

 
 
 
 

Gymnastikföreningen i Helsingfors

Vi svarar gärna på frågor om grupperna eller vår verksamhet. Notera dock att föreningen drivs med enbart frivilliga krafter. Därför önskar vi att du i första hand kontaktar oss per e-post, eller ringer kvällstid.

 

tel:
0400 407 539
e-post:
info(AT)gfh.fi