höstLovet 15-19 oktober 2018

Under höstlovsveckan håller vissa grupper paus och vissa håller timme i normal ordning. Följande grupper har paus: Showdansen för 7-10 åringar i Cygnaeus, mix motion och programträningen på torsdagar i Norsen. Följande grupper har normal timme; 3-4 och 5-6 åringarna i Cygnaues, 4-6 åringar i Munksnäs, Ellis danstimme, motion i Munksnäs, Helenas fömiddagsmotion och motion i Norsen på onsdagar. Du kan också skicka förfrågningar via epost till adressen info@gfh.fi


Aktuellt

World Gymnaestrada i Dornbirn 

Nu tar vi sikte på Gymnaestradan i Dornbirn, Österrike sommaren 2019. Vår föreningen kommer att ha en synlig roll i södra kvarten, d.v.s. södra Svenskfinlands halluppvisning där Still Going Strong-gruppen deltar med egen koreografi och dansare från Ellis deltar i programmen "Wonders of the Night". Ellis deltar också i massprogrammet "Energian Ympäröimä". Kom med och öva med med oss! 


Aktuellt

Ny grupp!
Showdance för barn hösten 2018

Kom med och testa showdance med Ella. Hon drar en ny dansgrupp för pojkar och flickor 7 - 10 år i Cygnaeusskolan onsdag kvällar kl. 19 - 20. Anmälningar och förfrågningar via info@gfh.fi.

 


 

  

 

Nyhetsarkiv

Tillbaka

GFH:s dansgrupp Ellis övar in massprogrammet "Energian ympäröimä" till år 2018 stora gymnastikevenemang Suomi Gymnaestrada 7-10 juni. Kom med och öva!

av Viveka Ahlskog den 20.12.2017
(läst av 282 besökare)

Kom med och öva massprogram till Suomi Gymnaestrada

Energian Ympäröimä är ett massprogram inom genren dansant gymnastik (tanssillinen voimistelu) och kräver en viss nivå och erfarenhet av t ex trupp- eller rytmisk gymnastik.

Dansgruppen Ellis övar in programmet under våren 2018 och alla som tänker delta i programmet får komma och öva med oss, oavsett vilken förening man har anmält sig via. Vi övar i Norsen på tisdagar, ta kontakt med Viveka Ahlskog om du är intresserad att delta i träningarna. Ellis deltar i den sk. fartfyllda rollen med limegröna dräkter.

GFH Instagram

 
 
 
 

Gymnastikföreningen i Helsingfors

Vi svarar gärna på frågor om grupperna eller vår verksamhet. Notera dock att föreningen drivs med enbart frivilliga krafter. Därför önskar vi att du i första hand kontaktar oss per e-post, eller ringer kvällstid.

 

tel:
0400 407 539
e-post:
info(AT)gfh.fi